VVV: Begois terug, Van Dessel ontbreekt

3 december 2009, 14:33   Bijgewerkt: 3 december 2009, 14:44

Kevin Begois keert vrijdag tegen Willem II terug onder de lat bij VVV Venlo. De doelman is hersteld van een blessure. Robert Böhm, de afgelopen weken de vervanger van Begois, moet hierdoor weer op de reservebank plaatsnemen.

Tegenvaller voor coach Jan van Dijk is dat Kevin van Dessel niet meedoet. De Belg heeft last van zijn hamstring. "Kevin zou kunnen spelen, maar geen hele wedstrijd. En in deze fase wil ik enkel spelers die honderd procent fit zijn", aldus de trainer in De Limburger. Door de absentie van Van Dessel schuift Adil Auassar van de defensie naar het middenveld, waardoor er achterin een plekje vrijkomt voor Niels Fleuren.

Van Dijk erkent dat zijn team eigenlijk moet winnen van Willem II, dat exact evenveel punten heeft. "We zijn licht favoriet omdat het twee gelijkwaardige ploegen zijn waarvan wij thuis spelen. Ze zullen hier komen met de gedachte 'we mogen absoluut niet verliezen' en daarom compact gaan spelen. We moeten scherp zijn in de omschakeling, scherper dan vorige week tegen AZ", waarschuwt hij zijn team.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen