Makaay blijft hopen op WK

23 maart 2006, 10:46

Hoewel Roy Makaay uit beeld lijkt bij bondscoach Marco van Basten, weigert de spits van Bayern München zich er bij neer te leggen dat hij komende zomer zal ontbreken op het WK. In gesprek met het Duitse sportblad Kicker laat de spits uit Wijchen weten dat hij nog altijd hoopt op een uitnodiging van Van Basten.

"We hebben nog een kleine drie maanden tot het WK", weet de spits. "Die periode wil ik benutten om te laten zien dat ik in de Oranjeselectie thuis hoor. Natuurlijk hebben andere spitsen momenteel betere papieren, voor mij is het een kwestie van afwachten. Van Nistelrooy speelt tegenwoordig ook niet altijd meer. Als de bondscoach puur selecteert op prestaties, maak ik nog een goede kans."

Hoewel Makaay de laatste tijd veel kritiek te verduren krijgt, is hij nog altijd bijzonder gelukkig in München. "Wat mensen roepen, interesseert me niet zo veel. Het gaat er om dat de trainer het nog altijd in me ziet zitten. Er wordt van alles geroepen in de media, maar men moet niet vergeten dat ik nog altijd clubtopscorer ben. Ik heb in 88 competitieduels 57 treffers gemaakt. Dat lijkt me geen slecht gemiddelde."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen