Ajacied Martina kan naar België of Australië

Ger
4 december 2009, 13:41

De toekomst van Javier Martina lijkt in België of Australië te liggen. De rechtsbuiten van Ajax staat naar eigen zeggen in de belangstelling van Cercle Brugge, Club Brugge en Melbourne Heart. De geboren Antiliaan is in Amsterdam overbodig geworden en mag vertrekken.

"Ik ben met alle partijen in gesprek en wil een goede keuze maken. Vandaar dat ik me rustig oriënteer op de mogelijkheden", zegt Martina op Highlow.nl. "Ik heb geen voorkeur. Het gaat er mij om dat ik kan spelen en eindelijk eens kan laten zien wat ik in huis heb." Cercle Brugge is het meest concreet. Groen-Zwart wil hem al vanaf de winterstop huren.

Bij Club Brugge en Melbourne Heart zou Martina oude bekenden treffen. Adrie Koster, ex-trainer van Jong Ajax, is de oefenmeester van de Belgische club. John van 't Schip, voormalig assistent-trainer bij de Amsterdammers, staat sinds kort bij Melbourne op eigen benen.

Martina liep onlangs nog stage bij het Italiaanse Bari. "Daar werd ik als rechtsback ingezet. Niet te geloven", aldus de Ajacied. Momenteel werkt hij zijn wedstrijden af bij Jong Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen