Villarreal buigt achterstand om in drie punten

6 december 2009, 21:14   Bijgewerkt: 7 december 2009, 15:09

Villarreal heeft zondagavond een zwaarbevochten zege geboekt op Getafe. De ploeg van trainer Ernesto Valverde boog in eigen huis met een man minder in het laatste kwart van de wedstrijd een 2-1 achterstand om in een 3-2 zege. Daardoor klimt de equipe uit Castellon naar de elfde plek in de Primera Division.

Via Sanchez Gil Pedro Leon en Roberto Soldado kwam Getafe twee keer brutaal op voorsprong in El Madrigal, maar drie punten leverde dat niet op. Joan Capdevila was verantwoordelijk voor de 1-1 en drie minuten voor tijd verzorgde hij ook de winnende goal van de thuisclub, die toen al met een man minder stond na een rode kaart van Rubén Gracia Cani. In blessuretijd werd ook diens ploeggenoot Lopez Ruano Angel naar de kleedkamer gestuurd. Desondanks kwam de zege niet meer in gevaar.

In de subtop behoudt Real Mallorca aansluiting met de ploegen direct boven zich. De eilandbewoners wonnen op eigen terrein met 4-1 van laagvlieger Real Zaragoza en hebben daardoor slechts drie punten minder dan nummer drie Sevilla FC. Mallorca is dit seizoen in eigen huis nog zonder puntverlies. Nummer zeven Sporting de Gijón pakte geen punten. De ploeg ging met 2-1 onderuit bij Tenerife.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen