Utrecht legt Nijholt, Markiet en Amrani langer vast

15 december 2009, 16:46   Bijgewerkt: 15 december 2009, 16:53

Zoals maandag al bekend werd, zette Gianluca Nijholt vandaag zijn handtekening onder een nieuw contract bij FC Utrecht. De 19-jarige middenvelder tekende een verbintenis voor drie seizoenen, die komende zomer in gaat. De ploeg uit de Domstad is blij dat Nijholt, die als D-junior bij de club kwam, langer vastgelegd is.

"Het is toch mooi, dat een echte Utrechtse jongen als Gianluca voor een toekomst bij FC Utrecht kiest? Dat kan de binding van de club met onze supporters in de stad en omgeving alleen maar ten goede komen", zegt de trots voorzitter Jan Willem van Dop op de website van zijn club. Volgens technisch directeur Foeke Booy is de doorbraak van Nijholt een 'stimulans voor alle jeugdspelers bij FC Utrecht'. "Bij FC Utrecht word je goed begeleid en kun je ver komen, als je er alles voor over hebt."

Naast Nijholt tekenden ook Gévero Markiet en Zakaria Amrani hun eerste profcontract. Beide spelers liggen nu tot 2012 vast. "Al met al is dit voor ons een heuglijke dag. We presenteren vandaag namelijk niet minder dan drie concrete, tastbare resultaten van onze eigen opleiding en daar mogen we best trots op zijn", aldus Booy.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen