Pareira: "Braziliaanse sterren sparen zich"

23 maart 2006, 15:55

De Braziliaanse bondscoach Carlos Alberto Parreira denkt te weten waarom een aantal Braziliaanse internationals momenteel geen sterke fase doormaken bij hun club. Spelers als Ronaldo, Roberto Carlos, Adriano en Dida lijken hopeloos uit vorm, maar volgens Pareira is daar een eenvoudige verklaring voor. "Ze sparen zich voor het WK", aldus de bondscoach van Brazilië.

Volgens Pareira werken zijn sterren simpelweg toe naar hét moment waarop ze moeten pieken, namelijk het WK in Duitsland. "Echte sterren weten wanneer ze in vorm moeten zijn en kunnen pieken op het juiste moment. Als het er op aan komt, weet ik zeker dat deze spelers goed in vorm zullen zijn. Ik denk dat ze momenteel niet zo goed spelen omdat ze energie aan sparen zijn voor het WK", aldus de verklaring van de bondscoach.

Het grote zorgenkind van het Braziliaanse voetbal is op dit moment Ronaldo. De man die zijn land in 2002 naar de wereldtitel leidde, lijkt uit de gratie te raken bij Real Madrid. Toch maakt Pareira zich ook over Ronaldo geen enkele zorgen. "Het zou me ten zeerste verbazen wanneer hij geen goed WK zou spelen. Ik hoop dat hij komend WK records zal verbreken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen