De Graafschap lijdt zeldzame nederlaag

Koen Freriks
18 december 2009, 22:20   Bijgewerkt: 18 december 2009, 22:35

FC Zwolle heeft vrijdag koploper de Graafschap de eerste thuisnederlaag van het seizoen toegebracht. Met voor het laatst het duo Jaap Stam/Claus Boekweg als hoofdverantwoordelijken op de bank wonnen de Zwollenaren met liefst 4-1.

Art Langeler, coach van de eigen C1, heeft de benodigde papieren op zak om het seizoen af te maken als opvolger van de eerder weggestuurde Jan Everse. Hij zag zijn aanstaande selectie bij rust nog tegen een 1-0-achterstand (36' Hugo Bargas) aankijken, na de pauze bepaalden Niek Vossebelt, Danny Schreurs (2) en Eldridge Rojer de eindstand op 1-4.

Koppositie

Eindhoven

Eindhoven is goed bezig in de derde periode. De ploeg van trainer Jan Poortvliet won op eigen veld met 4-0 van FC Oss en heeft nu negen punten uit vier duels, net als De Graafschap en FC Zwolle.

Op doelsaldo leiden de Eindhovenaren zelfs de strijd om de periodetitel. Volendam, dat zondag als het weer het toelaat thuis tegen Telstar speelt, kan op doelsaldo weer langszij komen.

Aflastingen

Vijf duels in de eerste divisie werden vrijdag afgelast, ze zijn verschoven naar 18 januari, enkele dagen nadat de competitie is hervat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen