N'Kufo haakt af voor bekerduel FC Twente

22 december 2009, 15:21   Bijgewerkt: 22 december 2009, 15:26
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/blaise-n-kufo">Blaise N'Kufo doet woensdag niet mee in de bekerwedstrijd van FC Twente tegen Helmond Sport. De clubtopscorer aller tijden van de Tukkers kampt met een liesblessure en trainer Steve McClaren wil geen risico met hem nemen. 

De absentie van N'Kufo hoeft volgens McClaren geen onoverkomelijk probleem te zijn. "Dit geeft ons de mogelijkheid spelers te laten spelen die graag willen spelen, maar ook verdienen. We spelen morgen met een sterk team, maar hoe sterk we echt zijn hangt af van de mentaliteit", zegt de Brit op de website van FC Twente.

McClaren wil dat FC Twente het jaar goed afsluit. "De bekerwedstrijd tegen Helmond Sport is voor ons een belangrijk duel om te winnen. Dit duel biedt de kans om ons te plaatsen voor de kwartfinale van het bekertoernooi. Wanneer je als ploeg iets wil winnen, dan moet je deze wedstrijden spelen en is je houding belangrijk. Helmond Sport heeft namelijk een team dat goed voetbal kan spelen", weet hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen