Anderlecht weer alleen leider, Van Wijk laatste

30 december 2009, 22:23   Bijgewerkt: 30 december 2009, 22:31

Club Brugge heeft slechts een paar uurtjes mogen genieten van de gedeelde eerste plaats in de Jupiler Pro League. Woensdag speelde Anderlecht zich weer alleen naar de koppositie met een 2-1 thuiszege op nummer vijf Zulte-Waregem. Daardoor staat paarswit weer drie punten voor op de brigade van Adrie Koster.

Tom de Sutter was de grote man aan de zijde van Anderlecht. De aanvaller maakte beide doelpunten voor de Brusselaars. Na ruim een half uur opende hij met een hard schot de score. Kort voor rust bouwde hij de score uit naar 2-0, door een voorzet van Mbark Boussoufa over de doellijn te tikken. Franck Berrier bracht Zulte-Waregem tien minuten na de thee terug in het duel, maar verder dan 2-1 kwamen de bezoekers niet.

Onderaan de competitie zakte Roeselare weer naar de laatste plaats. De equipe van Dennis van Wijk was door het schrappen van Moeskroen naar de voorlaatste positie gestegen, maar een riante thuisnederlaag tegen AA Gent leidde ertoe dat het weer onderaan staat. Gent zegevierde in Roeselare met 4-0, mede door een glaszuivere hattrick van Elimane Coulibaly. Door de winst nestelt Gent zich steviger op de derde plaats. Nummer vier Germinal Beerschot ging namelijk met 2-0 onderuit bij Lokeren, dat in de stand van plek wisselt met Roeselare.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen