Viking stelt twijfelende Ingelsten ultimatum

3 januari 2009, 12:12   Bijgewerkt: 3 januari 2009, 12:22

Patrik Ingelsten moet binnen twee weken laten weten of hij zijn handtekening zet onder een contract bij Viking. Egil Østenstad, de sportief directeur van de Noorse club, heeft de spits een ultimatum gesteld: vóór 16 januari moet er duidelijkheid zijn, anders gaat Viking op zoek naar een alternatief voor de spitspositie.

Viking bereikte enige tijd geleden met SC Heerenveen al overeenstemming over de transfersom voor de Zweed, maar een akkoord tussen Ingelsten en de Noorse club bleef vervolgens uit. Grootste obstakel is het salaris. Viking kan niet eenzelfde salaris bieden als Heerenveen, waardoor de spits er financieel op achteruit gaat. 

De Noorse club is het getreuzel van de 27-jarige Ingelsten bijna zat. "Op 16 januari gaan we op trainingskamp. Als Ingelsten dan nog niet getekend heeft, gaan we aan de slag met andere opties", aldus Østenstad in de Noorse krant Aftenbladet

Ingelsten kwam een jaar geleden naar SC Heerenveen, nadat hij met Kalmar FF kampioen van Zweden geworden was. In Friesland veroverde hij geen basisplaats.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen