Gomes: "Ik blijf met plezier bij PSV"

Ivo
24 maart 2006, 12:11

PSV behoudt voor volgend jaar zijn keeper. Heurelho Silva Gomes zag een deal met de Braziliaanse club Corinthians afketsen.

"Corinthians wil niet het bedrag betalen dat PSV voor mij vraagt. Dan houdt het op. Ik blijf met veel plezier bij PSV," zei de Braziliaan tegen het Eindhovens Dagblad. PSV vraagt negen miljoen euro voor de doelman en nu Corinthians dat niet wil betalen, is de Eindhovense club druk in onderhandeling voor een contractverlenging tot het jaar 2011. Op die manier hoopt PSV de zo gevreesde leegloop enigszins te beperken.

Gomes had serieuze interesse in Corinthians, omdat hij op die manier meer kon verdienen en een kans hoopte te maken op een plaats in de WK-selectie van Brazilië. Maar nu PSV heeft aangegeven dat zijn contract verbeterd gaat worden, wil Gomes graag  blijven.

"En als ik hier goed blijf spelen, zal de bondscoach van Brazilië dat ook zien'', aldus Gomes. "Natuurlijk is Corinthians een grote club en kan ik daar veel geld verdienen, maar als zij de clausule van negen miljoen niet willen betalen, blijft PSV mijn club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen