Napoli verslaat Sampdoria en is weer vierde

10 januari 2010, 16:55   Bijgewerkt: 10 januari 2010, 17:02

Napoli is terug op de vierde plaats in de Serie A. De formatie uit Napels verdrong AS Roma van die positie na een 1-0 thuiszege op Sampdoria, dat na een goede start van de competitie inmiddels is afgezakt naar het rechterrijtje. Lavezzi maakte de goal.

Fiorentina klom ten koste van Parma naar de zesde plaats op de ranglijst. La Viola profiteerde optimaal van de 2-1 nederlaag van Parma bij laagvlieger Livorno. Thuis versloeg de brigade uit Florence Bari met dezelfde cijfers. Het kwam op achterstand door een treffer van Paulo Barreto, maar Adrian Mutu en Jose Castillo kantelden de score. Laatst vermelde kreeg kort na zijn goal rood. Sergio Bernardo Almiron (twee keer geel) moest aan de kant van de bezoekers voortijdig gaan douchen.

De nederlaag van Bari bij Fiorentina was goed nieuws voor Palermo. Door een goal van Edison Cavani zegevierde die equipe op Sicilië met 1-0 over Atalanta Bergamo. Daardoor stegen de eilandbewoners van de negende naar de zevende plek. Het ging Parma en Bari voorbij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen