Reading geeft Benitez en Liverpool dreun

13 januari 2010, 23:39   Bijgewerkt: 14 januari 2010, 00:06

De druk op Liverpool-coach Rafael Benitez is opnieuw een behoorlijk stuk gegroeid. Woensdagavond slaagden The Reds er niet in zich te plaatsen voor de vierde ronde van de FA Cup. Reading, dat in de tweede divisie tegen degradatie strijdt, was hen te machtig. Shane Long schoot zijn club in de verlenging naar de volgende ronde: 1-2.

Anderhalve week geleden eindigde de eerste wedstrijd in Reading in 1-1. Die score stond woensdag ook in Liverpool na negentig minuten op het bord en dus moest de verlenging bepalen welke club we in het weekend van 23 en 24 januari terugzien in de vierde ronde. Dat werd uiteindelijk Reading, door een kopgoal van Long.

Overigens leek het er lange tijd op dat Liverpool zich zonder verlengingen een ronde verder zou spelen. Door een eigen goal van Ryan Bertrandop op slag van rust leidde de Premier League-club lang met 1-0. In de blessuretijd van de tweede helft ging Liverpool echter toch de mist in. Yossi Benayoun maakte in de zestien een tackle op Long. Gylfi Sigurdsson benutte de bijbehorende penalty vervolgens feilloos. Dirk Kuyt stond bij Liverpool in de basis, Ryan Babel viel direct na de rust in.

Newcastle United kwam wél als winnaar uit de bus in zijn replay. De tweedeklasser was voor eigen publiek met 3-0 te sterk voor divisiegenoot Plymouth.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen