Bak Nielsen: "Heerenveen-fans waren respectloos"

Ger
17 januari 2010, 11:22   Bijgewerkt: 17 januari 2010, 12:28

Kristian Bak Nielsen werd zaterdag met SC Heerenveen door PSV uitgeschakeld in de KNVB Beker. De verdediger baalt van de nederlaag, maar maakt zich vooral druk over een interview aan een Deense krant. "Mijn vriendin was bijna in tranen door de nare reacties."

"PSV krijgt vier kansen en ze scoren drie keer. Dat is balen, vooral voor mij als verdediger. Zoals wel vaker toonde PSV zich bijzonder efficiënt", zegt Bak Nielsen over het bekerduel in gesprek met FCUpdate.nl. "Bij ons liep het aardig, maar er ging ook veel niet goed. Niettemin zie ik een stijgende lijn in ons spel. Wat we momenteel vooral missen is een beetje geluk. Vorig seizoen hadden we dat wél. Je hebt het nodig om een toernooi te winnen."

ars

ars

Niet de bekeruitschakeling maar een interview dat hij heeft gegeven aan een Deense krant zit Bak Nielsen écht dwars. De journaliste gebruikte teksten die de verdediger off the record over de Deense ploeg in de mond had genomen. "Met haar praat ik niet meer. Tot overmaat van ramp stond het artikel daarna in een slechte Nederlandse vertaling op internet. Ik las opeens dat ik zou hebben gezegd dat ik te goed was voor Heerenveen. Daar is absoluut niets van waar", briest de Deen.

"Ik zie mezelf absoluut niet als een big star. Op mijn inzet is niets aan te merken. Ik vind het jammer dat de fans niet verder kijken dan hun neus lang is. Als ik tegen PSV trefzeker was geweest, had ik het niet kunnen opbrengen om te juichen. Na afloop was ik normaal gesproken als eerste bij de supporters, maar dat doe ik nu niet meer", aldus Bak Nielsen, die afsluit met een kwinkslag: "Ik zeg nooit meer dat het saai is in Heerenveen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen