Van Hooijdonk trots dat zijn record nog staat

Ger
18 januari 2010, 10:43   Bijgewerkt: 18 januari 2010, 11:25

Pierre van Hooijdonk is blij dat Bryan Ruiz zondag niet tot scoren kwam tegen FC Utrecht. De aanvaller van FC Twente was in de tien voorgaande competitieduels telkens goed voor minimaal één doelpunt. Als de Costaricaan ook trefzeker was geweest tegen FC Utrecht, dan had hij het record van Van Hooijdonk geëvenaard. In dienst van NAC Breda scoorde de oud-international in het seizoen 1993-1994 tijdens elf opeenvolgende competitiewedstrijden.

"Ik ben door vrienden op de hoogte gehouden van het wedstrijdverloop en heb zelf ook via mijn mobieltje bijgehouden hoe het in Utrecht ging", zegt Van Hooijdonk in De Telegraaf. "Het was wel gek, dat ik spanning voelde bij een wedstrijd tussen twee clubs, waar ik verder geen connectie mee heb."

"Ik ben blij en trots, dat mijn record nog staat. Het is toch iets aparts, zeker als je bedenkt dat ik dat heb gepresteerd als speler van NAC. Als voetballer wil je herinnerd blijven worden en ik vind het mooi als ik herinnerd blijf worden vanwege deze prestatie."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen