Lucius is terug: "Dit is geen afscheidstournee"

Ger
21 januari 2010, 10:41   Bijgewerkt: 21 januari 2010, 11:42

Theo Lucius beleefde woensdagavond in het shirt van FC Groningen zijn rentree in de Eredivisie. De verdediger bleef in de noorderlijke derby tegen SC Heerenveen (2-0 zege) moeiteloos overeind. Hij hoopt zijn reputatie de komende maanden verder op te poetsen.

"Ik heb een goed gevoel over mijn debuut", zegt Lucius tegen FCUpdate.nl. "Ik weet ook wel wat ik kan hoor. Als ik niet had gedacht dat ik hier niet mee zou kunnen, had ik het ook niet gedaan. Dit is een groep met veel potentie, die soms de controle uit handen geeft. Dan verliest het elftal zich in het spelplezier. Ik ben aangetrokken om de balans te bewaken en de jonge voetballers te helpen in hun ontwikkeling."

Begin januari klopte trainer Ron Jans, ingegeven door diverse blessures in de selectie van FC Groningen, aan bij Lucius. Tijdens het trainingskamp in Portugal wist hij een verbintenis voor een half jaar af te dwingen. "Gelukkig gunde FC Den Bosch mij deze kans. Daar ben ik erg blij om. Als er deze maand geen nieuwe club zou zijn gekomen, was ik daar de tweede helft van het seizoen op amateurbasis gaan voetballen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen