Been: "Willen Wanderson er graag bij hebben"

29 januari 2010, 13:40   Bijgewerkt: 29 januari 2010, 14:16

Feyenoord wacht een paar spannende dagen. De ploeg speelt niet alleen de klassieker tegen Ajax, maar hoopt ook buiten het veld goede zaken te doen. Trainer Mario Been wil de Braziliaanse spits Wanderson op huurbasis overnemen van GAIS Goteborg, maar dat kan alleen als één of meerdere spelers vertrekken uit de Kuip.

"We willen Wanderson er graag bij hebben", liet trainer Mario Been vrijdag in De Kuip weten. "Leo Beenhakker en ik zien het helemaal in hem zitten en ook onze scouting is enthousiast. Als spits van de nummer elf van Zweden komt hij opvallend makkelijk tot scoren. Maar onze financiële mogelijkheden zijn zeer beperkt. Er zullen eerst nog spelers weg moeten voordat we hem kunnen binnenhalen. Het is niet anders."

Andwélé Slory kan Feyenoord waarschijnlijk als eerste contractspeler op korte termijn schrappen van de loonlijst. "Hij is nu in Engeland, bij West Bromwich Albion", gaf Been aan. "Andy hoeft alleen nog maar te tekenen. Maar of hij dat inderdaad gaat doen, weet ik niet." Als het aan Feyenoord ligt, vinden ook Luigi Bruins (op huurbasis) en Jonathan de Guzman (verkoop) de komende dagen nog een nieuwe club. De duurbetaalde bankzitter Roy Makaay mag eveneens tussentijds overstappen naar een nieuwe club. "Maar hij hoeft niet weg. Dat bepaalt Roy zelf", legde Been uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen