Barcelona niet voorbij hekkensluiter Malaga

Ger
26 maart 2006, 00:45

Op de ranglijst van de Primera Division is het verschil tussen Malaga en FC Barcelona liefst 45 punten, zaterdagavond was het in de onderlinge confrontatie niet te merken. Althans niet op het scorebord. Het duel tussen de nummer laatst en de koploper eindigde in 0-0.

Barça trad niet aan in zijn sterkste opstelling. Onder anderen Ronaldinho en Deco ontbraken, met het oog op de komende Europese confrontatie met Benfica. Mark van Bommel mocht wel weer beginnen en de 90 minuten volmaken. Giovanni van Bronckhorst viel pas een kwartier voor tijd in voor Sylvinho.

Villarreal, dat woensdag in de kwartfinale van de Champions League aantreedt tegen Internazionale, liet zich voor eigen publiek onaangenaam verrassen door Betis: 1-2. De ploeg uit Sevilla stond halverwege de eerste helft al comfortabel voor door twee doelpunten van de Braziliaan Robert. De van PSV overgenomen spits scoorde eerst koppend met een prachtige snoekduik en profiteerde vervolgens van een blunder in de defensie van Villarreal. Dat deed alleen via de Argentijn Sorin iets terug, maar pas in de slotfase.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen