Advocaat denkt aan Mendes da Silva als rechtsback

5 februari 2010, 15:05   Bijgewerkt: 5 februari 2010, 15:10

Dick Advocaat heeft een nieuwe rol in gedachten voor David Mendes da Silva. De coach wil de middenvelder eens aan het werk zien als rechtsback, een positie die hem volgens Advocaat zou moeten liggen. Mogelijk staat Mendes da Silva dit weekend, in de uitwedstrijd tegen Feyenoord, al op die plek in het elftal.

"Het zou kunnen dat hij rechtsback gaat spelen. Ik heb de keuze tussen hem, Kew Jaliens of Gill Swerts voor die positie. Ik denk dat rechtsback een aardige positie is voor David. Volgens mij heeft hij daar ook de meeste kans op een uitnodiging voor het Nederlands elftal", zegt Advocaat op de officiële website van AZ.

Brett Holman is er sowieso niet bij in de Kuip. Hij is nog altijd niet hersteld van een enkelblessure. Ook Advocaat zelf ontbreekt, omdat hij die dag namens België de EK-loting in Polen bij moet wonen. "Dat is nou eenmaal zo afgesproken, hoewel ik er nog alles aan heb gedaan om het te veranderen. Het is een soort prestigestrijd geworden tussen de Belgische bond en de media; daar kun je niet van winnen. Het is helaas de realiteit dat ik er niet bij ben in De Kuip", verzucht de Hagenaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen