De Graafschap loopt verder weg bij Go Ahead

8 februari 2010, 21:56   Bijgewerkt: 8 februari 2010, 22:20

De titel in de Jupiler League begint steeds meer te lonken voor De Graafschap. De ploeg uit Doetinchem won maandag met 0-2 bij Telstar en zag concurrent Go Ahead Eagles twee punten morsten op bezoek bij FC Oss (0-0). Hierdoor is het verschil tussen beide teams opgelopen tot vier punten in het voordeel van De Graafschap, waarbij de Superboeren bovendien één wedstrijd minder speelden.

De Graafschap besliste de wedstrijd tegen Telstar al voor rust. Door treffers van Berry Powel en Hugo Bargas stond het na 45 minuten al 0-2 en deze voorsprong gaf de ploeg van trainer Darije Kalezic na de pauze niet meer uit handen. 

Cambuur, de nummer drie van de eerste divisie, kwam maandag niet in actie. Opvallend was vooral de sportieve revanche van FC Eindhoven op FC Dordrecht. Eerder dit seizoen werden de Brabanders op eigen veld met 0-8 afgeslacht door Dordrecht, maar ditmaal won Eindhoven met 0-3. Hierdoor doet de ploeg nog altijd volop mee in de strijd om de derde periodetitel. Dat kan niet gezegd worden van FC Volendam, dat zwak blijft presteren. Op bezoek bij Excelsior werd met 4-1 verloren.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen