Montpellier achterhaalt koploper Bordeaux

13 februari 2010, 21:07

Montpellier HSC blijft knap meedraaien in de top van de Ligue 1. Zaterdag kwam de promovendus na een 1-0 zege op hekkensluiter Grenoble zelfs op gelijk hoogte met lijstaanvoerder Girondins Bordeaux, dat nog wel één duel tegoed heeft. Victor Hugo Montano maakte na bijna een halfuur het enige doelpunt voor Montpellier.

Ook nummer drie Lille schreef drie punten bij. De marge tussen de noorderlingen en de twee koplopers blijft daardoor vier punten. Lille was op eigen terrein eveneens te sterk voor een laagvlieger: US Boulogne werd met 3-1 verslagen. De eindstand was al bij rust bereikt, mede door twee goals van Ludovic Obraniak. Bordeaux neemt het zondag voor eigen publiek op tegen Saint-Etienne.

Olympique Marseille klom naar de vierde positie, ten koste van Olympique Lyon. Op bezoek bij AS Monaco wonnen de zuiderlingen met 2-1. N'Koulou van Monaco was de schlemiel van de avond. In de slotminuten maakte hij een eigen treffer, waardoor l'OM drie punten overhield aan de krachtmeting in het prinsdom.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen