Aston Villa en Spurs op herhaling in FA Cup

14 februari 2010, 18:40   Bijgewerkt: 14 februari 2010, 18:49

Aston Villa is op het nippertje ontsnapt aan eliminatie uit de FA Cup. De subtopper in de Premier League kwam bij tweedeklasser Crystal Palace twee keer op achterstand, tijdens de wedstrijd in de achtste finales. Drie minuten voor tijd sleepte Stiliyan Petrov toch nog een replay uit het vuur voor de formatie uit Birmingham: 2-2.

Tottenham Hotspur is eveneens nog niet zeker van een plaats bij de laatste acht. Bij Bolton Wanderers kwamen de hoofdstedelingen niet verder dan 1-1, waardoor ze op herhaling moeten. De Spurs hadden een tweede duel overigens kunnen voorkomen, ware het niet dat Tom Huddlestone achttien minuten voor tijd een penalty miste.

Eerder op de dag plaatste Fulham zich wél voor de kwartfinales. De Londense ploeg deed dat met een overtuigende 4-0 overwinning op vierdeklasser Notts County, dat in de vorige ronde Wigan Athletic verrassend uitschakelde.