Maza niet okselfris terug uit Hamburg

19 februari 2010, 16:11   Bijgewerkt: 19 februari 2010, 16:17

Francisco 'Maza' Rodriguez is niet ongeschonden uit de strijd met Hamburger SV gekomen. De verdediger van PSV raakte licht geblesseerd tijdens een luchtduel en meldde zich vrijdag met klachten aan oogkas en neus terug in Eindhoven.

Op Maza na, liep geen enkele PSV'er een fysiek ongemak op in Hamburg. De selectie keerde vrijdagochtend weer terug in Eindhoven en werkt zaterdagmiddag, om 16.30 uur, een laatste training af in aanloop naar het competitieduel van zondag tegen Sparta. Die wedstrijd moet gewonnen worden, vindt coach Fred Rutten.

"Sparta heeft een jonge, talentvolle ploeg met spelers die heel ambitieus zijn. Die kunnen zich helemaal focussen op zo'n wedstrijd tegen ons. We hebben in de uitwedstrijd kunnen zien dat zij het ons heel lastig kunnen maken. We hebben daar in de tweede helft de opgelopen achterstand nog goed kunnen maken. Maar thuis móet je dit soort wedstrijden winnen en mag je helemaal geen schade oplopen. Dat kan gevaarlijk zijn voor de doelstellingen in dit seizoen. Ik verwacht namelijk dat de verschillen tot het einde toe heel klein blijven", zegt hij op de PSV-website.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen