Pothuizen denkt aan afscheid

27 maart 2006, 14:04

Patrick Pothuizen zal na dit seizoen mogelijk zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangen. De centrale verdediger kreeg enige tijd geleden te horen dat zijn aflopende verbintenis bij NEC niet zal worden verlengd en sindsdien twijfelt de Culemborger over zijn toekomst. 

"Ik weet nog niet of ik doorga met voetballen", zegt de verdediger in het Algemeen Dagblad over zijn toekomstplannen. "Er is interesse van drie clubs uit de Gouden Gids Divisie, namelijk VVV, FC Den Bosch en De Graafschap. Daar ga ik over nadenken. Een eredivisieclub zie ik ook wel zitten. Maar misschien stop ik er wel helemaal mee."

Toch wil de 33-jarige Pothuizen de voetbalwereld zeker niet helemaal achter zich laten. "Nee, helemaal weg uit de voetballerij wil ik niet. Ik zou bijvoorbeeld best graag ergens als scout of iets dergelijks aan de slag gaan."

Pothuizen debuteerde in het seizoen 1992/1993 bij Vitesse in het betaald voetbal. Na een kort avontuur bij Dordrecht '90 vertrok hij vervolgens naar NEC, waar hij tot medio 2000 zou blijven. Pothuizen keerde vervolgens terug naar Vitesse, maar dat werd geen succes. Binnen een half jaar vertrok hij alweer uit Arnhem, ditmaal naar FC Twente. In de zomer van 2004 kwam hij weer terug naar NEC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen