ManCity-Liverpool doelpuntloos, Villa loopt in

21 februari 2010, 18:29   Bijgewerkt: 21 februari 2010, 22:22

De strijd om de vierde plek van de Premier League blijft razend spannend. Aston Villa won met 5-2 van Burnley en zag concurrenten Manchester City en Liverpool tegen elkaar met 0-0 gelijkspelen. Hierdoor blijft ManCity vierde, met één punt voorsprong op Liverpool en Aston Villa. Liverpool speelde één duel meer dan de twee rivalen.

De ontmoeting in Manchester tussen City en Liverpool viel erg tegen. Beide ploegen speelden afwachtend en slaagden er nauwelijks in kansen te creëren, met de 0-0 als logisch gevolg. Liverpool-basisspelers Dirk Kuyt en Ryan Babel kregen het evenals City-basisklant Nigel de Jong niet voor elkaar daar verandering in te brengen.

Aston Villa legde tegen Burnley veel beter voetbal op de mat en profiteerde daarmee van de bloedeloze remise tussen City en Liverpool. De formatie uit Birmingham was met 5-2 te sterk voor de tegen degradatie vechtende club. Steven Fletcher zette de bezoekers nog wel op voorsprong, maar daarna liep Villa uit naar 5-1, door goals van Ashley Young, Stewart Downing (2), Emile Heskey en Gabriel Agbonlahor. Martin Paterson maakte in blessuretijd de score iets draaglijker voor Burnley (5-2).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen