Beerens: "Jans past uitstekend bij Heerenveen"

23 februari 2010, 11:23

Roy Beerens denkt dat SC Heerenveen de juiste keuze heeft gemaakt door Ron Jans aan te stellen als nieuwe hoofdtrainer. De huidige trainer van FC Groningen volgt in de zomer Jan Everse op, die momenteel op interim-basis voor de groep staat.

"Ik denk dat dit een heel goede keuze is van Heerenveen. Jans heeft goed werk verricht bij Groningen, is iemand zonder poespas en komt als een sympathieke man over. Zo'n trainer past hier uitstekend", zegt Beerens in De Telegraaf. De komst van Jans kwam hem niet als een verrassing. "Het was bekend dat hij zou vertrekken bij Groningen en dat hij niet op een lager niveau zou gaan werken. In Nederland was dan alleen Heerenveen een optie, omdat dit de enige club met een vacature was."

De pikante overstap van Jans naar Heerenveen, de aartsrivaal van Groningen, zorgt binnen de Groningse spelersgroep niet voor scheve gezichten. "Ik ben blij voor de trainer. Jans heeft het hier acht jaar supergoed gedaan. Het geeft altijd vreemde gezichten als je naar de rivaal vertrekt, maar ik heb de indruk dat iedere speler van FC Groningen hem deze kans gunt", aldus middenvelder Koen van de Laak.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen