Eriksson op verlanglijstje van Real Madrid

28 maart 2006, 01:05

De Engelse bondscoach Sven-Göran Eriksson is één van de zeven kandidaten om volgend seizoen trainer te worden van Real Madrid. De Zweed liet enige tijd geleden al weten dat hij na het WK zijn functie bij de Britse voetbalbond neer zal leggen en is derhalve vrij om eventueel naar Madrid te verhuizen. De overige zes kandidaten zijn komende zomer nog niet transfervrij.

Op het lijstje van Real-voorzitter Fernando Martin staan de volgende namen: Jose Mourinho (Chelsea), Arsene Wenger (Arsenal), Rafael Benitez (Liverpool), Sven-Göran Eriksson (Engeland), Fabio Capello (Juventus), Carlo Ancelotti (AC Milan) en Marcello Lippi (Italië). 

Martin wilde niet zeggen in welke volgorde deze trainer staan op zijn verlanglijstje, maar zeker is dat een aantal van deze trainers niet van plan lijken om komende zomer naar Madrid te vertrekken. Alleen Eriksson is komende zomer vrij om aan een nieuw avontuur te beginnen.

Momenteel zwaait Juan Ramon Lopez Caro de scepter bij Real. De Spanjaard volgde enige tijd geleden de Braziliaanse oefenmeester Vanderlei Luxemburgo op.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen