Jans: "Feyenoord komt op goed moment"

26 februari 2010, 15:14   Bijgewerkt: 26 februari 2010, 15:21

Ron Jans kijkt uit naar de ontmoeting met Feyenoord, komende zondagmiddag in de Euroborg. De trainer van FC Groningen stelde in een voorbeschouwing dat de ploeg uit de havenstad precies op het goede moment naar het noorden afreist.

"Feyenoord komt op het mooist mogelijke moment voor ons", vertelde de scheidend trainer op de officiële website van FC Groningen. "We zijn echt gegroeid in de laatste maanden. Het is niet altijd even mooi, maar we hebben sinds de winterstop vrijwel altijd meer kwaliteit geboden dan de tegenstander. De eerste helft bij AZ was daarop een uitzondering. Ik vind dat wij kwalitatief niet onderdoen voor Feyenoord."

Sinds de jaarwisseling is Groningen bezig aan een opmars in de Eredivisie. Het zette vijf van zijn zeven duels om in drie punten. Daardoor staat het nu achtste. Feyenoord pakte sinds de jaarwisseling in zes wedstrijden maar één keer de volle buit.

Ten opzichte van vorige week, toen bij NEC met 2-0 werd gewonnen, heeft Jans met dezelfde blessuregevallen te maken. Dat betekent dus dat Petter Andersson, Ondrej Svejdik, Sepp De Roover, Jeffrey Rijsdijk, Oluwafemi Ajilore, Koen van de Laak en Tim Sparv er niet bij zijn. Ten opzichte van het duel met de Nijmegenaren kan Jans ook niet beschikken over de geschorsten Gibril Sankoh en Leandro Bacuna. Door de waslijst aan afwezigen maakt Koos Werkman zijn debuut in de Groningse A-selectie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen