Barcelona met Rodri tegen Benfica

28 maart 2006, 11:40

Sergio Rodríguez García, kortweg Rodri, zal vanavond zijn opwachting maken in het basiselftal van FC Barcelona. De aanvoerder van het beloftenelftal van de Catalanen zal tegen Benfica in de basisformatie verschijnen als gevolg van de afwezigheid van Rafael Marquez, Carles Puyol en Edmilson.

Marques en Edmilson kampen met blessures, terwijl aanvoerder Puyol geschorst is voor het duel met de Portugezen. Ook aanvaller Lionel Messi en middenvelder Xavi moeten het duel door blessures laten schieten. Ondanks deze personele problemen ziet verdediger Giovanni van Bronckhorst, die vermoedelijk in de basis zal beginnen, de situatie zonnig in. "Rodri heeft de laatste drie competitiewedstrijden meegespeeld en dat deed hij erg goed. Hij is eigenlijk het enige nieuwe gezicht in onze ploeg, maar als aanvoerder van Barcelona B heeft hij zijn sporen meer dan verdiend."

Vermoedelijk zal, naast Van Bronckhorst, ook Mark van Bommel vanavond in Lissabon aan de aftrap verschijnen. Verwacht wordt dat hij samen met Deco en Motta het Catalaanse middenveld zal bestrijken.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen