'Van der Meyde vervangt Lazovic bij PSV'

3 maart 2010, 09:05   Bijgewerkt: 3 maart 2010, 10:55

Andy van der Meyde verkast mogelijk naar PSV. Volgens De Telegraaf staat de 30-jarige oud-international op het punt om een contract te tekenen bij de club uit Eindhoven, waar hij de vervanger moet worden van Danko Lazovic. De Serviër heeft een aanbieding van FC Zenit St. Petersburg op zak.

Naar verluidt ondergaat Van der Meyde vandaag een fitheidstest bij PSV. Als deze tests goed verlopen, kan hij een contract tot het eind van het seizoen tekenen. De rechtsbuiten is een goede bekende van PSV-trainer Fred Rutten, want het duo werkte tien jaar geleden samen bij FC Twente. Van der Meyde speelde vervolgens voor Ajax, Inter en Everton. Sinds dit seizoen zit hij zonder club, waardoor PSV hem transfervrij vast kan leggen. Sinds vorige week hield hij zijn conditie op peil bij Ajax.

Door de komst van Van der Meyde kan PSV het licht op groen zetten voor een vertrek van Danko Lazovic. FC Zenit is bereid om vijf miljoen euro te betalen voor de aanvaller, die een overstap naar de Russische topclub zelf wel ziet zitten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen