Van der Meyde richt zich op duel met Ajax

3 maart 2010, 14:34

Andy van der Meyde hoopt op korte termijn aan te kunnen sluiten bij het eerste elftal van PSV. De 30-jarige aanvaller tekende woensdag een contract tot de zomer, maar is nog niet wedstrijdfit. Toch hoopt hij snel te kunnen debuteren.

"Ik moet eerst helemaal fit worden en hoop dat snel te zijn. Misschien kan ik tegen Ajax al op de bank zitten", zegt de oud-Ajacied op de website van PSV. De wedstrijd tegen Ajax staat al over anderhalve week, op zondag 14 maart, op het programma.

Van der Meyde werd eerder deze week gebeld door PSV-trainer Erik ten Hag, met de vraag of hij interesse had in een overstap naar Eindhoven. "Ik hoefde er niet lang over na te denken. De kans om weer te voetballen bij een grote club als PSV, dat is prachtig. Ik hoop dat ik wat extra's kan brengen in die paar maanden. Ik wil graag belangrijk zijn voor PSV en kampioen worden", aldus de oud-international.

Dat zijn komst gevoelig kan liggen bij PSV-aanhangers begrijpt Van der Meyde, maar hij stapt daar snel overheen. "Het is zoals het is. PSV wilde me graag hebben en ik kom hier heel graag naartoe. Het maakt niet uit waar ik eerder gespeeld heb, het gaat om nu. Ik hoop dan ook dat ik hier de harten van de supporters kan stelen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen