Ajax-tatoeage Van der Meyde stoort fans PSV

Ger
4 maart 2010, 11:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Enkele fanatieke PSV-supporters spreken op internet hun onvrede uit over de komst van oud-Ajacied Andy van der Meyde. De vleugelspeler heeft op zijn kuit namelijk een tatoeage waarop in gotische letters de naam van de Amsterdamse club valt te lezen.

"Hoe gaat hij dat doen in kleedkamer van PSV? Douchen met een legging aan? Of zijn scheenbeschermers constant om zijn schenen houden? Vrijwilligers om een tijdje met de kaasschaaf te keer te gaan?", zijn enkele reacties van PSV-aanhangers. Bij trainingscomplex De Herdgang en het stadion werden bovendien spandoeken opgehangen waarop kritiek wordt geleverd over het aantrekken van Van der Meyde.

De aanvaller beseft dat zijn komst gevoelig kan liggen bij de Eindhovense fans. "Het is zoals het is. PSV wilde me graag hebben en ik kom hier heel graag naartoe. Het maakt niet uit waar ik eerder gespeeld heb, het gaat om nu. Ik hoop dan ook dat ik hier de harten van de supporters kan stelen", liet Van der Meyde al weten op de website van PSV.

Pikant detail: Van der Meyde hoopt uitgerekend tegen Ajax zijn debuut voor PSV te maken. Die wedstrijd staat over anderhalve week, op zondag 14 maart, op het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen