Doelman Luciano haakt af bij FC Groningen

5 maart 2010, 13:33   Bijgewerkt: 5 maart 2010, 13:41

Doelman Luciano da Silva kan zondag niet meedoen in de thuiswedstrijd van FC Groningen tegen VVV Venlo. De Braziliaan kampt met een knieblessure, laat de club via haar officiële website weten. Brian van Loo is zijn logische vervanger.

Naast Luciano ontbreken ook de geblesseerden Ondrej Svejdik (kruisband), Petter Andersson (kruisband), Sepp De Roover (kruisband), Jeffrey Rijsdijk (kraakbeen), Koen van de Laak (enkel) en Theo Lucius (kuitbeen). Bovendien zijn Leandro Bacuna en Darryl Lachman geschorst en is de inzetbaarheid van de licht geblesseerden Danny Holla en Oluwafemi Ajilore nog twijfelachtig. Tim Sparv is daarentegen wel beschikbaar. De Finse aanwinst debuteert in de wedstrijdselectie.

Ondanks alle afwezigen houdt trainer Ron Jans de moed er in. "We hebben alle reden tot klagen, maar dat doen we niet. We willen de lijn van het goede spel van de laatste maanden doorzetten en gaan zondag voor een goed resultaat. Het spel is door de situatie wel iets minder belangrijk dat het resultaat. De drie punten staan komende zondag voorop en hoe we die behalen, is even wat minder belangrijk."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen