Auassar: "Fantastisch gevoel bij Feyenoord"

5 maart 2010, 17:11   Bijgewerkt: 5 maart 2010, 19:45

De transfer van Adil Auassar naar Feyenoord is rond. De middenvelder doorstond vrijdag de medische keuring en tekent een contract voor twee seizoenen, met de optie voor nog twee jaar. Hij voegt zich in de zomer bij de selectie van coach Mario Been, die blij is met de komst van de VVV'er. "Adil is fysiek sterk, technisch goed, heeft een goed schot en heeft bovendien de absolute wens en wil om te slagen bij Feyenoord."

Feyenoord hoeft geen transfersom te betalen voor de 23-jarige Auassar, wiens contract bij VVV Venlo na dit seizoen afloopt. De middenvelder komt als geroepen, zegt Mario Been. "Wij wilden er graag een goede linksbenige speler bij hebben."

Auassar zelf is dolblij met zijn transfer. "Ik ben een paar weken geleden benaderd door de club en sindsdien is het allemaal heel snel gegaan. Ik had direct een fantastisch gevoel bij Feyenoord. Het is in mijn ogen een topclub in Nederland, dus ik was heel trots dat zij in mij geïnteresseerd waren", zegt hij op de Feyenoord-website.

"Als ik zou mogen kiezen tussen alle clubs in Nederland, zou ik altijd voor Feyenoord kiezen. Ik ben geboren in Dordrecht en woon nu in Zwijndrecht, dus kom veel in Rotterdam en heb altijd al een speciaal gevoel bij de club", vervolgt de middenvelder, die hoopt snel een basisplaats te kunnen veroveren. "Ik heb bij VVV laten zien dat ik me goed staande kan houden in de eredivisie. Ik denk dat het bij Feyenoord alleen maar makkelijker wordt, omdat ik hier met betere voetballers om me heen ga spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen