ADO Den Haag laat vier spelers vertrekken

29 maart 2006, 18:01

ADO Den Haag is bezig om haar selectie een nieuw gezicht te geven. Aanvaller Roy Stroeve, doelman Dorus de Vries, doelman Cees Paauwe en verdediger Spira Grujic hebben van de clubleiding te horen gekregen dat ze volgend seizoen niet meer in Den Haag zullen voetballen. Het kwartet heeft een aflopend contract en alle verbintenissen zullen niet worden verlengd.

Het vertrek van het viertal is opmerkelijk, aangezien alle vier de spelers dit seizoen regelmatig in actie kwamen voor de club uit de Hofstad. Dorus de Vries was tot de komst van de Tsjech Jaroslav Drobný eerst keus in het Haagse doel, terwijl Roy Stroeve als aanvallende middenvelder regelmatig zijn doelpuntje meepikte. Grujic was op zijn beurt lange tijd een vaste waarde in de defensie van de Hagenaars. Cees Paauwe verdiende zijn sporen als vaste stand-in van De Vries.

Roy Stroeve komt sinds het jaar 2002/2003, waarin ADO Den Haag promoveerde naar de eredivisie, uit voor de Haagse club. In 121 competitieduels wist de geboren Emmenaar 35 keer te scoren.

De laatste de vier spelers die mogen vertrekken, Spira Grujic, staat vanaf september 2004 onder contract bij de residentieclub en speelde sindsdien 38 competitiewedstrijden. In het verleden speelde hij, evenals Paauwe, jarenlang voor FC Twente.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen