'Stevens ideale opvolger Hiddink'

30 maart 2006, 00:01

Volgens de bezoekers van FCUpdate.nl is Huub Stevens de aangewezen man om Guus Hiddink op te volgen als trainer van PSV. De huidige trainer van Roda JC, die in het verleden onder meer werkte bij Schalke '04, Hertha BSC en 1.FC Köln, kreeg in een poll een meerderheid van 20% van de stemmen op de vraag wie de nieuwe trainer van PSV zou moeten worden.

Achter Stevens eindigde FC Utrecht-trainer Foeke Booij op de tweede plaats in de poll. Booij, die alom beschouwd wordt als de nieuwe kroonprins van het trainersgilde, kreeg 15% van de stemmen. Co Adriaanse, die volgens de Telegraaf hoog op het verlanglijstje van PSV-directielid Timmer staat, eindigde met 12% van de stemmen op de derde plaats. 

Ook Henk ten Cate en Ron Jans (allebei 9%) zouden volgens de bezoekers van FCUpdate.nl niet misstaan in de dug-out van PSV. Ronald Koeman (slechts 5%) kan daarentegen niet rekenen op de steun van veel bezoekers. Overigens vindt 15% van de stemmers dat iemand anders dan deze trainers oefenmeester moet worden in Eindhoven.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen