Schut en FC Utrecht twijfelen over verlenging

17 maart 2010, 13:40   Bijgewerkt: 17 maart 2010, 13:47

Het is onzeker of Alje Schut ook volgend seizoen bij FC Utrecht speelt. Het contract van de verdediger loopt komende zomer af en omdat hij pas net hersteld is van een zware kruisbandblessure, heeft FC Utrecht geen haast met de gesprekken over een nieuwe verbintenis. Schut begrijpt dat, maar kijkt zelf ook verder.

Volgens Schut geeft de clubleiding van FC Utrecht hem pas over drie of vier weken uitsluitsel. "De clubleiding is daar heel eerlijk in. Het is ook hun goed recht dat ze eerst willen weten hoe ik ervoor sta, maar het is ook míjn goed recht dat ik aan mezelf denk en verder kijk. Als Utrecht niet met mij door wil, wil ik weten waar ik terecht kan", zegt de 29-jarige verdediger in Voetbal International. Interesse in hem is er voldoende, beweert Schut. "Er is één buitenlandse club en er zijn twee Nederlandse clubs. Namen noem ik niet, maar het is zeer concreet. Ik denk wel eens aan het buitenland. Maar als ik thuis de enige ben die dat ziet zitten, houdt het meteen op." 

Schut speelt al zijn hele carrière bij FC Utrecht. Sinds het seizoen 1999/ 2000 kwam hij in actie tijdens 134 competitiewedstrijden, waarin hij acht keer scoorde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen