De Camargo: "Standard kan EL-finale halen"

19 maart 2010, 07:49   Bijgewerkt: 18 maart 2010, 22:56

Standard Luik behoort momenteel niet tot de beste zes teams van België, maar in de Europa League draait de ploeg als een trein. Nadat in de vorige ronde Red Bull Salzburg al opzij geschoven werd, bereikte het donderdag ten koste van Panathinaikos de kwartfinale van het Europese bekertoernooi. En dat hoeft niet het eindstation te zijn voor Les Rouches, denkt aanvoerder Igor de Camargo.

"Hoe ver we kunnen komen? Zoals we vandaag speelden is de finale mogelijk", zegt hij tegen Sporza. Standard won op eigen veld met 1-0 van Panathinaikos, nadat het in Griekenland al een 1-3 zege geboekt had. "Vooral in de eerste helft hebben we heel slim gespeeld. We hebben weinig weggegeven, lieten hen niet spelen. Zelf kregen we wel enkele kansen en één ging erin. Dat was zeker verdiend. Over de twee matchen waren we beter dan Panathinaikos", aldus de aanvaller.

Ook trainer Dominique D'Onofrio is dik tevreden over het optreden van zijn ploeg tegen Panathinaikos. Een favoriete tegenstander voor de volgende ronde heeft hij niet. "Daar heb ik nog niet over nagedacht. Juventus en Marseille liggen eruit, dat wil zeggen dat dit een moeilijke competitie is. Dat maakt onze prestatie fenomenaal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen