Juve-bestuur waarschuwt Melo en Zebina

Koen Freriks
20 maart 2010, 08:23   Bijgewerkt: 20 maart 2010, 08:28

Het clubbestuur van Juventus heeft de eigen spelers ter orde geroepen. Vooral Felipe Melo en Jonathan Zebina hebben de laatste tijd geen respect getoond voor de eigen aanhang. Beide spelers provoceerden hun supporters na twee teleurstellende resultaten.

Melo maakte in het duel met Siena (3-3) een provocerend gebaar naar de eigen fans en Zebina stak zijn middelvinger op naar de naar Londen meegereisde fans. De verdediger kreeg in de slotfase van het Europa League-duel tegen Fulham (4-1 verlies) een rode kaart.

"De frustratie voor een zeer teleurstellend resultaat is nog geen reden om onnodige spanning te veroorzaken of het imago van de club te schaden", luidt het begin van het statement van Juventus. "Het team moet juist blij zijn met de steun van de fans. Hun bijdrage kan van groot belang zijn om het noodzakelijke vertrouwen terug te vinden om onze huidige sportieve problemen te overwinnen."

Felipe Melo lijkt het daar totaal niet mee eens te zijn. "Ik heb gestreden en de fans alles gegeven waar ze om vragen", aldus de middenvelder in Tuttosport. "Over een gebrek aan inzet kan niemand me iets verwijten. Onze fans zouden een voorbeeld moeten nemen aan die van Fulham. Hun team leek bij voorbaat kansloos, maar ze bleven erin geloven. Daardoor hebben ze hun ploeg over het dode punt heen geholpen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen