Powel op een zijspoor in Milwall

30 maart 2006, 10:57

Het Engelse avontuur van Berry Powel lijkt uit te lopen op een grote deceptie. De topscorer van FC Den Bosch vertrok in de winterstop naar Milwall, maar ondanks een treffer in zijn debuutwedstrijd is de 25-jarige aanvaller volledig uit de gratie geraakt bij de clubleiding. "Het is een situatie waar ik niet tegen kan vechten", stelt de aanvaller in het AD.

Volgens Powel heeft zijn situatie bij Milwall, waar hij tegenwoordig niet eens meer op de bank mag zitten, te maken het vertrek van technisch directeur Colin Lee en scout Bob Pearson. Het duo was verantwoordelijk voor de komst van Powel, maar heeft de club inmiddels verlaten. Het gevolg: Powel moet wedstrijdritme opdoen in het tweede elftal. "Zelfs als ik drie keer scoor in het tweede elftal, weet ik zeker dat ik zaterdag gewoon weer op de tribune zit", beschrijft Powel zijn uitzichtloze situatie.

Hoewel manager David Tuttle stelt dat Powel in het beloftenelftal speelt omdat hij fysiek tekort komt voor het eerste elftal, is het kamp-Powel er van overtuigd dat er spelletjes gespeeld worden. "Er is helemaal geen sprake van dat ik het niveau niet aan kan. Er worden nu beslissingen genomen waarbij niet alleen naar de kwaliteit van een speler wordt gekeken. Als zoiets gebeurt, sta je machteloos."

"Het is allemaal heel raar. Vroeger hoorde je wel eens dat dit soort dingen gebeuren in de voetballerij, maar nu zit ik er zelf middenin. Het is ongelooflijk", aldus de spits.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen