Depor en Sevilla morsen in slotfase dure punten

23 maart 2010, 23:53

Een plek in de vierde voorronde van de Champions League vaagt steeds verder uit het zicht van Deportivo la Coruna. Dinsdag verloren de kustbewoners voor de tweede wedstrijd op rij, waardoor het verschil met nummer vier Real Mallorca later deze week tot zeven punten kan oplopen. Sporting de Gijón was met 2-1 te sterk voor Depor.

Deportivo moest al na elf minuten verder met tien man nadat Daniel Aranzubia rood kreeg. Desondanks hielden de bezoekers lang gelijke tred met Gijón. Door goals van Mate Bilic en Adrian stond het tot diep in blessuretijd immers 1-1, maar daarna ging het mis voor Deportivo. Alberto Lopo veroorzaakte een penalty voor Gijón, waarvoor ook hij met rood werd bestraft. Diego Castro toonde zich bovendien koel vanaf elf meter; in de vierde minuut van de extra tijd bepaalde hij de eindscore op 2-1.

Ook Sevilla morste punten in de race om de vierde plaats in de Primera Division. De Andalusiërs stonden door een benutte strafschop van Frédéric Kanouté lang met 1-0 voor tegen hekkensluiter Deportivo Xerez, maar in blessuretijd gaven ze toch nog de drie punten uit handen. Leandro Gioda maakte gelijk, waardoor Sevilla vijfde blijft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen