Praatsessies moeten NAC weer omhoog helpen

26 maart 2010, 10:52

De play-offs zijn nog altijd binnen handbereik, maar na de kansloze nederlaag van vorig weekend bij Heracles Almelo (3-0) was het deze week even niet zo gezellig bij NAC Breda. Coach Robert Maaskant heeft verschillende praatsessies ingelast om zijn elftal weer aan de praat te krijgen, vertelt hij op de website van zijn club.

"We wisten al langer dat het niet lekker liep. De resultaten verbloemden dat nog af en toe, maar het was binnen de technische staf al vaker onderwerp van gesprek de afgelopen maanden. Nu kwam het ook uit de groep en dat hebben we aangegrepen om eens een brede discussie te voeren, met heel de groep. Daarnaast hebben we wat individuele gesprekken plaatsgevonden", laat de trainer weten.

Wat er besproken is, wil hij niet kwijt. "Ik wil er niet al te diep op ingaan, maar de spelers constateerden zelf ook dat bepaalde zaken die we begin dit seizoen hadden afgesproken enigszins verwaterd waren. Dan heb ik het puur over voetbaltechnische afspraken en taken", aldus Maaskant, die hoopt dat zijn elftal vanavond tegen ADO Den Haag de weg omhoog weer in kan slaan. "Kijk, het zal niet in een keer fantastisch lopen. Dat zou gek zijn. Maar ik kan wel beloven dat we alles zullen geven. Wij zullen voor de vonk zorgen en dat hoop ik dat het publiek er zodanig achter gaat staan dat we een kolkend stadion krijgen. Het moet een echt Avondje NAC worden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen