Atteveld positief: "Ik zit tegen Ajax op de bank"

Ger
29 maart 2010, 09:34

Raymond Atteveld verwacht dat hij komende zondag gewoon op de bank zit bij ADO Den Haag. De positie van de oefenmeester staat echter zwaar onder druk. Na het verlies bij NAC Breda (3-0) zouden zeven spelers een motie van wantrouwen tegen Atteveld hebben ingediend.

"Ik heb dergelijke signalen niet opgevangen. Integendeel", aldus Atteveld in De Telegraaf. "Ik zit tegen Ajax op de bank." Tegen NAC konden de spelers zich naar verluidt niet vinden in het tactisch concept van Atteveld, die in de aanval speelde met middenvelders Richard Knopper en Ricky van den Bergh. Atteveld: "Ik heb de tactiek doorgesproken met de staf en enkele bepalende spelers, als we die al hebben, en ervoer geen weerstand."

De trainer ontkent dat hij in de rust onenigheid heeft gehad met aanvoerder Danny Buijs en Lex Immers. "Na afloop zijn er wel woorden gevallen, maar daar was ik niet bij vanwege persverplichtingen. Ik hoorde dat het Immers betrof, een emotionele jongen, die erg begaan is met het lot van ADO Den Haag."

Bij terugkeer op het trainingscomplex in het Zuiderpark werd de spelersbus van ADO opgewacht door zo'n 300 fans. De politie was paraat om ongeregeldheden te voorkomen. Maandagochtend vergadert de raad van commissarissen over de penibele situatie bij ADO, dat momenteel op de zestiende plek staat in de Eredivisie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen