Labbadia staat onder druk bij Hamburger SV

Koen Freriks
29 maart 2010, 19:19   Bijgewerkt: 29 maart 2010, 19:44

Hamburger SV dreigt compleet weg te zakken in de Bundesliga. De Noord-Duitse club staat momenteel op een teleurstellende zesde plaats met vier punten achterstand op nummer vijf Werder Bremen. De druk op trainer Bruno Labbadia neemt daardoor toe.

De vijfde plek geeft aan het einde van het seizoen recht op Europees voetbal. HSV dreigt een ticket mis te lopen, al is het nog wel in de race voor de Europa League-titel. De clubleiding van HSV benadrukt vertrouwen te hebben in Labbadia, maar zo'n uitspraak kan in de voetbalwereld ook als slecht voorteken worden gezien. "We hebben geen discussies over de positie van de trainer", zegt bestuursvoorzitter Bernd Hofmann. "Ik antwoord volmondig ja op de vraag of hij komende zomer nog trainer is van HSV." 

Labbadia wijzigt de laatste tijd veel in zijn opstelling, wat overduidelijk geen positief resultaat oplevert. Zo werd Ruud van Nistelrooy tegen Borussia Mönchengladbach bij een 1-0 achterstand na een uur vervangen door Jose Paulo Guerrero, wat volledig verkeerd uitpakte. De achterstand bleek de einduitslag te worden, wat de druk behoorlijk heeft vergroot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen