'Kluivert mag alweer weg bij Valencia'

31 maart 2006, 11:16

Volgens berichten in de Spaanse media zal het avontuur van Patrick Kluivert bij Valencia over enkele maanden alweer afgelopen zijn. Hoewel de spits nog een contract heeft tot medio 2008, lijkt de Spaanse topploeg de Nederlandse spits liever kwijt dan rijk te zijn. 

Kluivert kampt sinds zijn komst naar Valencia met blessures en speelde tot op heden slechts 190 minuten in het witte shirt van de Spaanse topploeg. Hoewel hij er toch nog in slaagde om een doelpunt te maken, lijkt Valencia geen toekomst te zien in de pas 29-jarige aanvaller. Valencia wil het nieuws nog niet bevestigen, maar het heeft er alle schijn van dat de rol van Kluivert in Mestalla uitgespeeld is.

Het eventuele vertrek van Kluivert bij Valencia is de zoveelste teleurstelling op rij in de loopbaan van de spits. Na zijn vertrek bij FC Barcelona liep ook een avontuur bij het Britse Newcastle United op niets uit. De laatste jaren wordt de spits, die Ajax in 1995 nog de Champions League bezorgde, achtervolgd door blessureleed.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen