Solskjaer tekent tweejarig contract bij Manchester

31 maart 2006, 12:13

Ole Gunnar Solskjaer staat ook de komende twee seizoenen onder contract bij Manchester United. Het contract van de blessuregevoelige Noor liep komende zomer af, maar tot vreugde van Solksjaer wil Manchester United verder met de 33-jarige aanvaller. Het is de bedoeling dat Solskjaer na deze twee jaar aan de slag gaat als trainer of ambassadeur van de club.

"Ik heb me altijd bijzonder welkom gevoeld bij deze club", zegt Solskjaer op de website van de Mancunians. "Ik wil de komende twee jaar graag iets terugdoen voor de club, de manager en de fans. Iedereen bij Manchester is altijd bijzonder loyaal geweest, hopelijk kan ik dit vertrouwen de komende jaren belonen. Ik heb een aantal moeilijke jaren achter de rug, maar ben vastbesloten om de komende twee jaar mijn waarde te bewijzen voor Manchester United. Hopelijk kan ik mijn steentje bijdragen aan het succes van de club."

"De bedoeling is dat Ole, naast zijn loopbaan als voetballer, de komende jaren alvast klaargestoomd wordt voor een rol als trainer", legt manager Alex Ferguson uit. "We willen hem laten voetballen tot medio 2008, daarna willen we dat hij in een andere rol voor de club aan de slag gaat."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen