Duel met RBC komt net te vroeg voor Ooijer

31 maart 2006, 16:07

De teenblessure van André Ooijer herstelt voorspoedig. De verdediger brak zijn teen in het Champions League-duel met Olympique Lyon, maar is alweer bijna fit genoeg om zijn rentree te maken. Het duel tegen RBC Roosendaal, dat voor dit weekend op het programma staat, komt echter nog net iets te vroeg voor de international.

PSV-trainer Guus Hiddink is positief over het herstel van zijn verdediger. "Vanochtend zat hij bij de groepstraining, maar hij zit nog niet bij de selectie voor de wedstrijd tegen RBC. Maandag zal hij de volledige groepstraining ingaan. Als hij dan de week goed doorkomt, kan hij volgend weekeinde inzetbaar zijn", laat de trainer weten op de website van PSV.

Guud Hiddink

Guud Hiddink

Overigens maakt tegen RBC de pas 18-jarige Roy Beerens opnieuw deel uit van de selectie van Hiddink. Dat is een goede zaak, vindt de trainer. "Ik wil Beerens er graag bijhouden. Het is in het belang van de filosofie van deze club om jonge jongens aan het werk te laten ruiken. Het opfrissen van onze jeugdopleiding heeft er toe geleid dat een aantal jeugdspelers nu in het eerste speelt. Dat geeft mij veel voldoening. PSV moet geen tonnen meer investeren in spelers in de groep op de plekken twaalf tot zestien terecht komen. Je moet waarde creëren uit je eigen jeugdopleiding."

Hiddink kan tegen RBC overigens mogelijk geen beroep doen op Edwin Zoetebier en Arouna Koné. De doelman en de spits kampen met lichte blessures en gelden als twijfelgevallen voor het duel met streekgenoot RBC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen