Jans zet mogelijk mes in basisformatie

9 april 2010, 13:10

Ron Jans sluit niet uit dat FC Groningen met een vernieuwd middenveld speelt tegen Willem II. De coach was absoluut niet tevreden over het spel van zijn elftal vorige week tegen Vitesse (3-0) en overweegt vers bloed in de ploeg te brengen.

"Afgelopen weekend presteerde het hele middenveld onder de maat. We hebben momenteel de keuze uit zes volwaardige spelers voor vier posities en het is niet uitgesloten dat we daar andere keuzes zullen maken", stelt Jans op de website van zijn ploeg. FC Groningen is al vrijwel zeker van deelname aan de play-offs, maar volgens de coach is het belangrijk om de reguliere competitie goed af te sluiten. "We hebben vanaf januari een prachtige reeks neergezet, maar de laatste weken is de klad er een beetje ingekomen. We willen de vorm richting de play-offs opbouwen en in een stemming komen van Heracles, Utrecht of NAC; kom maar op."

Vergeleken met de wedstrijd van vorig weekend tegen Vitesse keert Gibril Sankoh terug in de selectie. De centrale verdediger zat in Arnhem een schorsing uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen