N'Kufo: “Slag verloren, oorlog nog niet”

14 april 2010, 09:07   Bijgewerkt: 14 april 2010, 09:12
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/blaise-n-kufo">Blaise N'Kufo toonde zich dinsdagavond een waardig aanvoerder. De spits van FC Twente wilde na afloop van de nederlaag bij AZ niet te lang stilstaan bij de bekogeling van de spelersbus of de niet-gegeven penalty na een duidelijke handsbal van AZ-verdediger Simon Poulsen. “Dat doet allemaal niet ter zake. We moeten er tegen Feyenoord weer staan”, zegt hij tegen FCUpdate.nl.

Het was met het dagje wel voor FC Twente. Op weg naar Alkmaar gooiden hooligans met bivakmutsen vanaf een viaduct stenen naar de spelersbus. Geen van de spelers raakte gewond, maar een prettige ervaring was het natuurlijk niet. Eenmaal in Alkmaar aangekomen werd de dag er niet leuker op, want tegen AZ leed Twente de tweede nederlaag van het seizoen, mede omdat arbiter Vink een penalty verzuimde te geven na een overduidelijke handsbal van Poulsen.

In plaats van naar de gebeurtenissen in de bus of de scheidsrechter te wijzen, kijkt N'Kufo liever naar zijn eigen elftal. “In de eerste helft vergaten we te voetballen. Uiteindelijk heeft één fout achterin ons opgebroken en drie punten gekost. Heel jammer, maar we moeten verder. We hebben de slag verloren, de oorlog nog niet. Tegen Feyenoord moeten we zondag een reactie tonen.”

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen