Suk: "Kampioenschap Ajax telt in Korea"

Ger
16 april 2010, 18:48   Bijgewerkt: 16 april 2010, 19:27

Hyun Jun Suk hoopt zijn opmerkelijke seizoen af te sluiten met de landstitel. De Koreaan kwam een half jaar geleden aanwaaien bij Ajax met het verzoek om mee te mogen trainen. Hij wist de clubleiding tijdens een stage wonderwel te overtuigen van zijn kwaliteiten.

"In de gangen van de Amsterdam ArenA en de Toekomst hangen veel foto’s van kampioenschappen. Die zie ik iedere dag als ik op de club ben. Soms sta ik er wel vijf minuten naar te staren. Dan droom ik een beetje weg en vraag ik me wel eens af hoe het zal voelen om straks met de schaal of de beker tussen alle supporters te staan", zegt Suk op de website van Ajax.

"Ik krijg al kippenvel als ik er aan denk. Ook al heb ik dit seizoen geen grote bijdrage bijgeleverd, toch is het belangrijk voor me om prijzen te pakken. Zeker als jonge speler. Het zal ook schelen om al dan niet opgeroepen te worden door de Koreaanse bondscoach. Een kampioenschap van Ajax telt zeker mee in Korea."

De aanvaller kan het goed vinden met trainer Martin Jol. "Ik heb een fantastisch relatie met meneer Jol. Hij geeft me veel vertrouwen. Ook als het even minder gaat moedigt hij me aan. ‘Come on Sukie!’."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen